Crema de fara pentru ten mixt cu extract de rosii (100% Pure)




Produs:

Crema de fara pentru ten mixt cu extract de rosii (100% Pure)

Certificări:
  • Certificarea Leaping Bunny (Go Cruelty Free) garantează că atât produsul final cât și ingredientele din compoziția lui nu au fost testate pe animale.

  • Nu toate produsele certificate Leaping Bunny sunt și vegane, certificarea Leaping Bunny se referă strict la testarea pe animale.
    Pentru a vă asigura că produsul nu conține ingrediente obținute prin exploatarea animalelor verificați eticheta și citiți cu atenție ingredientele.
    Industria cosmetică folosește multiple ingrediente de origine animală cum ar fi: glicerină, colesterol și colagen (extrase din oase, piele și tendoane), lanolină (extrasă din lână), carmin (colorant roșu extras din gândaci), cartilaj de rechin, placentă (exact, placentă în care stă copilul în burta mamei), diverse extrase din lapte și ouă și lista poate continua din păcate.
Recenzie produs:

O crema buna care se absoarbe repede in piele. Poate fi folosita ziua si noaptea.
La fel de buna e crema cu menta pentru ten normal si gras care merge foarte bine pe ten mixt dar care e mai lejera decat aceasta.

Din pacate firma 100% Pure cu sediul in San Jose California a lansat o gama noua de produse care contin enzime din lapte.
Pana acum 100% Pure nu a folosit ingrediente de origine animala cu exceptia catorva produse care contineau ingrediente apicole.
In consecinta am inceput cautarile pentru alti producatori de produse de ingrijire vegani si naturali.

De ce sunt asa de revoltata? Puteti urmari acest clip de 5 minute sau urmatorul clip animat de 6 min de pentru a afla cum se obtine laptele

Preț și cantitate:

135 lei 50 ml pe www.purecosmetics.ro
Destul de scump, profitati de promotii.

Producător și distribuitor în România. De unde se poate achiziționa:


In Romania poate achizitiona direct de pe pagina www.purecosmetics.ro  sau de la alti comercianti online cum ar fi sideris.ro.
Site-ul oficial 100% Pure www.100percentpure.com

Ingrediente sub semnul întrebării sau produsul poate conține urme de ingrediente de origine animală:

Nu are.

Comentarii