Deodorant la borcănel (Schmidts Deodorant)

Lavandă (unisex)
Lavandă (unisex)
Lavandă (unisex)
Cedru și ienupar (miroase mai masculin, dar e potrivit și pt femei) 
Cedru și ienupăr (miroase mai masculin, dar e potrivit și pt femei)


Informații produs:

Deodorant Schmidt pe bază de bicarbonat la borcănel. Vegan și natural.

Certificări:
  • Certificarea Leaping Bunny (Go Cruelty Free) garantează că atât produsul final cât și ingredientele din compoziția lui nu au fost testate pe animale.

  • Nu toate produsele certificate Leaping Bunny sunt și vegane, certificarea Leaping Bunny se referă strict la testarea pe animale.
    Pentru a vă asigura că produsul nu conține ingrediente obținute prin exploatarea animalelor verificați eticheta și citiți cu atenție ingredientele.
    Industria cosmetică folosește multiple ingrediente de origine animală cum ar fi: glicerină, colesterol și colagen (extrase din oase, piele și tendoane), lanolină (extrasă din lână), carmin (colorant roșu extras din gândaci), cartilaj de rechin, placentă (exact, placentă în care stă copilul în burta mamei), diverse extrase din lapte și ouă și lista poate continua din păcate.
  • Schmidts Deodorant produce numai deodorante vegane.

Recenzie produs:

După părerea mea e cel mai bun deodorant ce l-am folosit vreodată. Rezistă foarte bine toată ziua, și în conditii de efort, și nu pătează.
În ciuda metodei de aplicare atipice e singurul deodorant ce l-aș recomanda fără rețineri.

Această variantă la borcănel se întinde sub braț cu mâna, exact ca o cremă, pâna intră complet în piele.

Compania Schmidt a scos și deodorante care se aplică convențional. Am încercat și varianta respectivă dar din păcate nu imi plac la fel de mult, o dată pentru că si acelea trebuie întinse cu mâna pentru a te asigura că au intrat in piele și în al doilea rând pentru ca se aduna pe haine (sau poate aplic eu prea mult?).

Preț și cantitate:

Un borcănel costă 39,52 sau 53 lei.
1 singur borcănel îmi ajunge în jur de 4 luni.

Producător și distribuitor în România:

Producătorul Schmidts Deodorant e specializat în deodorante 100% naturale și vegane.

Produsele lor se pot achiziționa în diverse magazine online cum ar fi: farmaciatei.ro (mulțumesc Doina Adriana pentru sugestie! :) ), miobio.ro si shoporganic.ro


Informații suplimentare despre produsele vegane și veganism:

Comentarii